WieWaWa coaching

Je wil het anders aanpakken, zoveel is zeker. Anders en beter. Met resultaat deze keer. Het zit allemaal in je hoofd. Alleen… het komt er niet zo helder uit nu. Nóg niet. 

WieWaWa coaching schept orde in de chaos en zet jou terug in je kracht. Precies daar ja, waar je nu hoort te staan in het leven. Met je rugzak vol levenservaring, waar je inspiratie en positivisme uit put

Wie ben je? Wat wil je? Waar wil je naartoe?

Let’s find out together!

WieWaWa coaching werkt rond deze 5 thema’s:

  • Gevoel
  • Zelfvertrouwen
  • Communicatie
  • Carrière
  • Stress

Dus win jij erbij:

  • Meer zelfvertrouwen
  • Meer rust in je hoofd en je lichaam
  • Meer energie
  • Minder stress
  • Meer genieten van je job én je gezin

Find your Key to SuccesS

De WieWaWa coachingruimte in Haaltert is een rustige plek. Een plek waar jij je meteen thuis zal voelen, dat vooral. Zodat je tijdens onze sessies helemaal relaxed aan jezelf werkt, met een open hart en geest.
Alleen zo vind jij jouw ‘Key to SuccesS’.

Benieuwd? Ik dacht het wel.

Kijk, laat ons vrijblijvend kennismaken. Daarna maak ik voor jou een plan op dat perfect past bij wie je bent en wat je nodig hebt. Om je weer meester te maken over je eigen gedachten en toekomst.

Vanuit mijn expertise drijf ik jou naar concrete antwoorden op die prangende WieWaWa-vragen.

WieWaWa coaching werkt ook online, jazeker. Via zoom, chat of mail… alles kan. Mijn online opvolging krijg je er sowieso bij.

Stap je in een traject? Dan kan je 24/7 rekenen op mijn online ondersteuning.
Really? You bet.

Duur van deze sessie: 30 à 45 minuten

Wat anderen zeggen…

Ik zat in de knoop met mezelf. Het ging niet meer, dus tijd om hulp te gaan zoeken. Eerst heb ik getwijfeld omwille van de prijs en… ging Kristel mij wel kunnen helpen? Ze kent me toch niet.
Echter, na de coachsessies voelde ik me zoveel beter. Ik heb een andere kijk gekregen op de dingen en/of het leven. Ik kan gemakkelijker relativeren en ik geloof terug in mezelf. Ik ben terug fier op mezelf.
Kristel bekijkt de dingen niet zwart of wit. Met Kristel heb ik op korte termijn zoveel bereikt, het is een super coach!
Ik zou haar zeker aanbevelen bij iedereen die in de knoop zit met zichzelf of nood heeft aan een luisterend oor.

Yannick Van Wouw

Super lieve vrouw die je onmiddellijk een vertrouwd en goed gevoel geeft! Helemaal klaar om er volop voor te gaan en samen mijn zoektocht verder te zetten. Zeker contact opnemen je zal je dit niet beklagen!

Heidi Demanet

De teugels even kwijt? Een klankbord nodig? Op een moment in je leven dat je het even allemaal niet meer weet…
Bij Kristel van Wiewawa vind je een positieve inspirerende coach die je kan helpen om te leren omgaan met stress en negatieve gevoelens, je zelfvertrouwen terug te vinden, je angsten en onzekerheden onder controle te krijgen, je energiepeil te doen toenemen, opnieuw balans in je leven of jezelf terug te vinden.
Soms heb je iemand nodig die je bij de hand pakt en je begeleidt om weer dichter bij jezelf te komen! Of soms heb je even een duwtje nodig om jezelf in beweging te krijgen.
De manier waarop Kristel dat duwtje geeft, maakt het laagdrempelig, verhelderend, inspirerend en concreet. Ze houdt je op een respectvolle manier een spiegel voor en maakt gebruik van verschillende coachingstechnieken.
Op een empathische doortastende manier zal Kristel jou begeleiden in de zoektocht naar jezelf en zorgt ze ervoor dat je je innerlijke kracht naar boven haalt! Met een groot inlevingsvermogen weet ze snel de kern te raken en patronen te doorbreken.
Daarnaast denkt ze out of the box als het gaat om de manier waarop ze haar coaching doet en als mensenmens doet ze dit steeds met respect & begrip, waarbij jouw eigen behoefte centraal staat.
Kristel gaf mij die hand en samen hebben we interessante gesprekken gevoerd over wat mijn drijfveren zijn en hoe ik mijn energie beter kan verdelen. Ik leerde bewuster keuzes te maken en concrete doelen te stellen. Kristel heeft mij met haar sessies ontzettend snel en op een zeer prettige manier laten inzien dat ik de meeste antwoorden bij mezelf & mijn omgeving kon vinden.
Ik kan iedereen een coaching met Kristel aanraden, niet alleen als je even vast loopt, maar ook om eens echt naar jezelf te kijken en te beseffen waar jij staat of om je weer een duwtje in de goede richting te geven! ?

 

Carla Philips

Voordelen van online begeleiding

N

laagdrempelig

N

efficiënt

N

geen reistijd
en -kosten

N

vanuit je eigen
vertrouwde omgeving
of op eender welke locatie