Happiness is… working with great people!
Let’s talk & improve your working life!

Linked2U

Voor bedrijven die winst willen
uit hun business!

 

Gelukkige werknemers zijn je beste ambassadeurs!

Geëngageerde medewerkers zijn cruciaal voor de groei en het succes van je bedrijf. Maar hoe vind je ze, hoe trek je ze aan en hoe kan je ze houden?

Maar ook hoe hou jij het hoofd boven water als leidinggevende? Hoe blijf jij sterk in je schoenen staan om jouw team te leiden naar de top?

Winst is…

Waar staat Linked2U voor?

Executive Coaching

Als leidinggevende draag je immers heel wat verantwoordelijkheden en heb je heel wat zorgen, die je energie danig kunnen doen zakken of zelfs jezelf in vraag kunnen doen stellen.

Herkenbaar? Lees dan zeker verder!

Rekrutering

Met mijn HR Consultancy bedrijf Linked2u zorg ik ervoor dat de ideale match tussen kandidaat en bedrijf gevonden word.

Origineel zal je denken…dat belooft ieder rekruteringsbedrijf natuurlijk.

Wellbeing &
business coach/werkstress

Werkstress zijn langdurig opgekropte irritaties, die op elk moment omkeerbaar zijn. Ze kunnen nefast zijn voor jouw business.
Samen gaan we aan de slag met een welzijnsbeleid om tot een oplossing te komen.

Loopbaanbegeleiding & outplacement

Als loopbaancoach en outplacement consultant ben ik een samenwerking aangegaan met Next Step.

Next Step staat wat visie en waarden betreft helemaal op dezelfde lijn als Linked2u en WieWaWa.

Wat anderen zeggen…

Kristel heeft ons goed geholpen bij het uitstippelen van onze manier om onze klanten te adviseren bij de aankoop van onze producten. Ze haalde onze sterktes als team naar boven, heeft ons sleutels gegeven om onze eigen energie goed te bewaken en vanuit onze kracht te spreken. Haar aanbevelingen en tips zijn zowel praktisch als strategische heel goed toepasbaar. Een top coach met veel feeling voor wie je als mens in de diepte bent en hoe je zo je kracht in je zaak nog meer naar boven kunt halen. Ik ben haar heel erg dankbaar en hoop in de toekomst nog veel samen te werken.

Els Vijverman

Zaakvoerster Ekilibre

Kristel staat mij bij tijdens de stressvolle overgang van bediende naar zelfstandige. De toewijding en betrokkenheid waarmee Kristel haar taak als job-coach uitoefent is bewonderenswaardig. Je kan duidelijk merken dat coachen haar passie is. Het geduld dat ik normaal ontbreek brengt ze toch in mij naar boven. Ik ben er zeker van dat we samen deze overgang succesvol zullen afronden.

Kris Driesen

Schade-expert

Ik ken Kristel al een lange tijd en Kristel is voor mij 1 van die sterke vrouwen die in alle bescheidenheid en integriteit haar droom aan het waar maken is. Daarom wil ik haar via deze weg aanbevelen. Haar droom is mensen gelukkig maken, energie geven, coachen…en dat is fantastisch want daar is ze goed in! Kristel heeft een passie voor mensen, ze luistert geduldig naar je verhaal en zoekt samen naar altijd de best mogelijke oplossing. Kristel zegt altijd dat ze de Human van HR weer in de verf wil zetten en dat doet ze ook. Een hart van goud, eerlijk en oprecht en de beste coach als je vragen hebt rond je carrière of work/life balance. Als je op zoek bent naar een coach die bovendien ook gespecialiseerd is in HSP coaching….1 adres.

Wendy Claes

Finance & Administration Manager Triangis

Linked2U als keynote spreker

Vanuit mijn expertise en mijn coachbedrijf WieWaWa ben ik me – wat coaching betreft – gaan richten op CEO’s en bedrijven. Als Business en Wellbeing Coach verzorg ik individuele coaching en groepscoaching.
Voor opleidingen en workshops kan je rekenen op mijn ervaring als online trainer bij Betoobe.

Ben je op zoek naar een spreker die graag inspireert en tot actie aanzet? I’m in!

Onderwerpen voor een keynote

  • Stress en burn-out/bore-out
  • HSP op de werkvloer
  • Pesten op de werkvloer
  • Assertiviteit
  • Communicatie
  • Feedback geven
  • Wellbeing: gezondheid, loopbaangeluk, absenteïsme,…
  • Mindgym, kracht van positief denken
  • Thema op aanvraag