Who exactly seeks out a coach?

Winners who want more out of life.

– Chicago Tribune

Executive Coaching

Als “Executive Coach” versterk ik topmanagers, ondernemers en bestuurders in hun persoonlijke en professionele leiderschap.

Is dat dan nodig, vraag je je af? Oh ja, want als leidinggevende draag je heel wat verantwoordelijkheden en heb je heel wat zorgen, die je energie danig kunnen doen zakken of zelfs jezelf in vraag kunnen doen stellen.

Doe ik het goed, pak ik heel die situatie met een ontevreden teamlid goed aan, waar heb ik gefaald of gewoon… hoe kan ik het beter doen, zodat ik voldoening en energie haal uit wat ik doe, maar ook mijn team die energie en voldoening kan schenken. En dat liefst met minder stress… en wat meer work-life balance misschien? Altijd mooi meegenomen, niet?

Een goed team is zoveel meer dan jij aan de top als leidinggevende en de som van de individuen in je team.

Je dient inzicht te hebben in ieders competenties, interesses, passies, dromen etc.

Het is handig hierbij een klankbord te hebben die vanop afstand jouw team en leiderschapstalenten kan bekijken en jou concreet en doelgericht kan helpen naar jouw ultieme droom, zowel professioneel als privé.

Hoe gaan we te werk?

Na een intakegesprek stellen we jouw persoonlijke en professionele doelen scherp. Je krijgt een klankbord en spiegel voorgehouden, zodat je te weten komt wat jij en de organisatie nodig hebben.

Van daaruit maken we een concreet en doelgericht actieplan. Meer zelfvertrouwen, meer inzicht in de drijfveren van jezelf en je werknemers, meer energie en plezier in je job,… met als eindresultaat steevast meer resultaten.

The manager needs to have a coaching mindset, looking for opportunities to help others learn… The coach and coachee relationship must be one that rests on a foundation of trust that can allow the coaching dialogue to take place.

-James Hunt

Wat anderen zeggen…

Kristel is een zelfzekere, mature en verstandige dame die met haar twee voeten stevig op de grond staat. Ze schept meteen een professionele vertrouwensband. Ik krijg onmiddellijk het gevoel dat ik haar in alle vertrouwen en discretie alles kan toevertrouwen. Ze vormt geen oordeel, maar biedt een nuchter en objectief klankbord.
Vanuit haar kennis en achtergrond van Insights kon ze meteen inschatten dat ze me in mijn ‘rode’ energie moest aanpakken. To the point, meteen naar de kern van de zaak, daar hou ik van. Ze stelt gerichte vragen, neemt voldoende tijd om mij daarop zelf een antwoord te laten formuleren.
Kristel is een durver, ze aarzelt niet om te vragen naar commitment betreffende het opgestelde actieplan. Ook achteraf checkt ze of het commitment werd nagekomen. Een coachgesprek met Kristel geeft energie en inzicht en ze streeft ook werkelijk naar resultaat. Absoluut een aanrader.

www.engineerx.com

Byron Soulopoulos

CEO EngineerX

Als zaakvoerder van een middelgrote onderneming zat ik door corona plots helemaal vast. Daar waar ik altijd tegen de klok moest werken, viel plots alles stil. Ik ook…
Ik ben 53 en in mijn gehele loopbaan had ik dit nog nooit ervaren. Ik kon letterlijk en figuurlijk niet meer verder. Ik ben van nature geen prater, maar ik hou wel van de natuur. Als ik stress of spanning ervaar, ga ik in de natuur. Coaching in de natuur, leek me misschien wel wat.

Op social media volgde ik Kristel al een tijdje, zo’n krachtige en ondernemende dame. Een originele aanpak, geen klassiek gesprek aan tafel. Een beetje impulsief sprak ik haar aan en ze stelde me meteen gerust. We zijn 3 uur het bos in getrokken. Bijzonder hoe Kristel door te observeren, gerichte vragen te stellen en te luisteren, meteen naar de kern van het probleem kon gaan. Een inzicht waar ik zelf nooit toegekomen zou zijn.
Op een bankje in het bos hebben we meteen ook een actieplan besproken. Herladen, opgelucht en vol energie kwam ik uit het bos.

Ik ben Kristel ongelofelijk dankbaar voor het inzicht. Haar aanpak is uniek, efficiënt en doelgericht.

L.C

Zaakvoerder

Voor wie?

Voor die leidinggevenden die erkennen dat de weg kennen naar succes één ding is, maar die weg bewandelen iets heel anders is en beïnvloedt wordt door allerlei factoren waarop je niet altijd een duidelijk zicht hebt.
Voor wie wil openstaan om die spiegel voorgeschoteld te krijgen, om dan de pijnpunten met een gericht actieplan aan te pakken om resultaat te boeken met voldoening en een stabiel energiepeil.
Voor durvers, die vooruit willen, als individu, maar ook met hun team.

Maak komaf met je valkuilen als leidinggevende en leef je droomleven!