KRISTEL WIE?

Hallo, ik ben Kristel

De drijvende kracht achter WieWaWa en toegegeven, een tikkeltje rebels.

Ik hou ervan om mensen te inspireren en in beweging te zetten. Ik zet ze opnieuw in hun kracht, zodat ze de beste versie van zichzelf worden. In een maatschappij waar steeds meer van ons wordt verwacht, is dat niet vanzelfsprekend, I know.

Weet jij wie je bent? Kan je op die cruciale vraag een kwalitatief antwoord formuleren, dan bereik je jouw doelen 100 % zeker. Dat is wat ik, zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn job ondervond, telkens er moeilijkheden en veranderingen op mijn pad kwamen.

Uit die 40 jaar levenservaring, als mens én als vakexpert, motiveer en inspireer ik nu anderen die zichzelf hebben vastgereden. Wat ik jou te bieden heb? Ik ben een vat vol veerkracht en positieve energie. Kom gerust bijtanken!

Net zolang tot je weer weet wie je bent, wat je wil en waar je naartoe wil.

Gevoel, zelfvertrouwen, communicatie, stress en carrière staan centraal in mijn aanpak. Onderwerpen waar ik me al heel mijn leven in verdiep.
Dankzij die expertise, mijn eigen levenservaring en mijn natuurlijke intuïtie haal ik keer op keer het beste naar boven bij anderen.

En ja, dat kan ook bij jou…

 

 

Mijn troeven?

Mijn tomeloze energie, intuïtie, empathie, positivisme en doelgerichte no-nonsenseaanpak.

En verder:

R
stress- en burn-outcoach
R
loopbaancoach
R
Insights Discovery Practitioner
R
HSP-coach
R
narcismecoach
R
wandercoach
R
toegewijd
R
resultaatgericht
R
een echt mensenmens

Wie ben ik?

Een ondernemende en enthousiaste vrouw. Mama van een prachtige dochter. Laura is mijn grootste bron van energie én inspiratie.

Ik trek graag de natuur in, lees veel en ben gepassioneerd door alles wat met zelfontplooiing te maken heeft, de waarom en de hoe. Het beste in mensen naar boven halen, dat geeft me energie.

Wat wil ik?

Ik wil coaching toegankelijk maken en mensen inspireren om terug de natuur in te gaan. De helende kracht ervan ontdekken en zichtbare resultaten boeken.

En mensen nieuwe inzichten geven, dat het ook anders kan. Dat ze hun problemen en zorgen kunnen aanpakken op een totaal andere manier. Veel effectiever zelfs.

En wat wil jij?

Blijf je bij de pakken zitten of wil je tot nieuwe inzichten komen, zodat je terug vol energie in het leven staat. Dit zowel op professioneel vlak, als privé.

Waar wil ik naartoe?

Binnenkort geef ik ook trainingen en motiveer ik andere coaches om de WieWaWa-techniek toe te passen. Ik wil met nog meer partners samenwerken, blijven groeien, leren en ontwikkelen.

Een eigen boek uitgeven, dat zeker ook.

En verder? Blijven genieten van elke dag die komt.

Zodus, je wil graag kennismaken?

Dat gaat het snelst online via Zoom, chat of mail. We kunnen ook al de natuur intrekken, als je wil. Of kom je gewoon naar de WieWaWa coachingruimte in Haaltert?