Dear Stress,

let’s break up!

Wellbeing & Business Coaching

Allen zijn we op zoek naar geluk en gelukkig zijn. Ook op de werkvloer is geluk iets dat we moeten nastreven. Dit zowel als werknemer, als leidinggevende. Want je plukt de vruchten van een werkomgeving waar het leuk vertoeven is en er plaats is voor ieder individu.
Wedden dat jouw werknemers zich extra inzetten als de werksfeer optimaal is?

Door een prettige werkomgeving te creëren voelen werknemers zich comfortabel, wat hen tevreden maakt. En tevreden werknemers doen hun best en presteren goed werk. Het levert tevens minder onnodig ziekteverzuim op! En een gelukkige werknemer is veel productiever.

Je hebt er dus als werkgever of leidinggevende alle baat bij om te streven naar een werkomgeving waar het leuk vertoeven is en de stress minimaal is.

Hoe kan je de werkstress verminderen?

Als Wellbeing & Business Coach ga ik met jou aan de slag om een welzijnsbeleid op te stellen voor jouw bedrijf. Samen gaan we brainstormen, elkaar inspireren, ga ik je coachen, word je getraind en zijn er de nodige workshops. om vervolgens een oplossing te vinden, die het stressprobleem structureel binnen het bedrijf aanpakt.

We gaan aan de slag met handige HR software, die de uitval van medewerkers door werkstress kan voorspellen en waarmee we dus de werkstress per werknemer kunnen meten.

Uiteraard gaan we vervolgens de oorzaken gaan zoeken en op zoek gaan naar het perfecte recept om die werkstress daadwerkelijk te verminderen.

Ik leer je de nodige softskills om anders met stress te leren omgaan, anders te communiceren en je eigen werkorganisatie te verbeteren. In de laatste stap gaan we die werknemers die echt onderhevig zijn aan stress, nog extra versterken.

We komen dus zeker tot een WIN-WIN situtatie voor zowel werkgever, als werknemer.

Wat anderen zeggen…

Ik ken Kristel al een lange tijd en Kristel is voor mij 1 van die sterke vrouwen die in alle bescheidenheid en integriteit haar droom aan het waar maken is. Daarom wil ik haar via deze weg aanbevelen. Haar droom is mensen gelukkig maken, energie geven, coachen…en dat is fantastisch want daar is ze goed in! Kristel heeft een passie voor mensen, ze luistert geduldig naar je verhaal en zoekt samen naar altijd de best mogelijke oplossing. Kristel zegt altijd dat ze de Human van HR weer in de verf wil zetten en dat doet ze ook. Een hart van goud, eerlijk en oprecht en de beste coach als je vragen hebt rond je carrière of work/life balance. Als je op zoek bent naar een coach die bovendien ook gespecialiseerd is in HSP coaching….1 adres.

Wendy Claes

Finance & Administration Manager Triangis

Kristel staat mij bij tijdens de stressvolle overgang van bediende naar zelfstandige. De toewijding en betrokkenheid waarmee Kristel haar taak als job-coach uitoefent is bewonderenswaardig. Je kan duidelijk merken dat coachen haar passie is. Het geduld dat ik normaal ontbreek brengt ze toch in mij naar boven. Ik ben er zeker van dat we samen deze overgang succesvol zullen afronden.

Kris Driesen

Schade-expert

Maak nu komaf met die groeiende stresssituaties!