The secret of my success

is that we have gone to exceptional lengths

to hire the best people in the world!

– Steve Jobs

Rekrutering

Met mijn HR Consultancy bedrijf Linked2u zorg ik ervoor dat de ideale match tussen kandidaat en bedrijf gevonden word. Origineel zal je denken…dat belooft ieder rekruteringsbedrijf, toch?!.

Wat maakt mijn aanpak uniek?

Ik bekijk rekruteren vanuit een business achtergrond. Op korte termijn duik ik in je business en begrijp ik de noden van jouw bedrijf.

HR kan je nl. niet loskoppelen van Sales, Marketing, Finance, Coaching,… Het vormt 1 geheel. En die aanpak maakt mijn succes, ook op lange termijn.

De aanpak van Linked2u is resultaatgericht, maar dus vooral ook mensgericht. Aanwerven vandaag gebeurt niet meer zoals vroeger. De tijden veranderen, de mensen veranderen en dit vraagt een flexibele en innovatieve aanpak door bv. het organiseren van online gesprekken, het inzetten van HR en social media, burnout preventie etc.

Daar kan je dus op rekenen!

Wat anderen zeggen…

Bedankt voor de fijne samenwerking, Kristel! Je hebt op een efficiënte manier kandidaten met de juiste capaciteiten aan ons voorgesteld. Je was cruciaal om ons snel groeiend bedrijf de accute nood aan sales professionals in te vullen. Top!

Gilles Cornelis

Co-Founder Optios & Esthios

Motiverend en gedreven, dat is hoe ik Kristel zou moeten omschrijven. Ze weet van aanpakken en had mij onmiddellijk mee in haar positieve drive. Door de vele openstaande vacatures is Kristel tijdelijk bij ons aan de slag gegaan als recruiter, zij heeft vele vacatures in korte tijd ingevuld. Het was bijzonder om te zien hoe snel ze zicht kreeg op ons bedrijf en de verschillende functies, en zo telkens de juiste match vond. Elke kandidaat ontving Kristel met een lach op het gezicht. Kristel is sterk in hetgeen ze doet, een aanrader!

Lies Vanheule

Teamleader HR YouBuild - Mpro

Kristel wens ik in eerste instantie persoonlijk heel graag te bedanken voor de fijne samenwerking. Kristel is enerzijds een sterke teamplayer en anderzijds streeft zij ook individueel naar een sterk resultaat bij elke vacature die haar wordt toevertrouwd. Kristel neemt graag nieuwe uitdagingen aan en gaat hier dan ook ten volle voor met een goede portie energie en enthousiasme. Met Kristel kan je er op rekenen dat zij elke vacature en de organisatie met de juiste nuances vertegenwoordigt en hierbij daarenboven ook steeds streeft naar een optimale ‘candidate experience’. Bedankt !

Vicky De Roo

HR Manager Ubiway Retail