Vragen over WieWaWa?

Hieronder vind je het antwoord!

Wat houdt een WieWaWa-traject in?

Na een intakegesprek wordt een programma op maat uitgewerkt waarbij je kan kiezen uit 3 formules: online, offline of een combinatie van de twee.

We werken telkens rond zelfvertrouwen, gevoelens, communicatie, carrière en stress.
Vijf thema's die nauw met elkaar verbonden zijn en je helpen om een antwoord te vinden op de vragen 'Wie ben ik?', 'Wat wil ik?', 'Waar wil ik naartoe?'.

Een WieWaWa-traject is doel- en resultaatgericht. Je gaat aan de slag met de inzichten en opdrachten. En je krijgt tools aangereikt om in je eigen kracht te staan.

Wanderen, wat is dat eigenlijk?

Ronddwalen, doelloos wandelen in het moment.

We trekken samen de natuur in en al coachend krijg je een antwoord op je vragen. Wanderen is een leuke en bevrijdende manier om tot inzicht te komen en jezelf in beweging te zetten.

Dankzij het wanderen

- leer je loslaten wat niet bij jou past en keuzes te maken die lichtheid en vrijheid geven 
- ontdek je vanwaar jouw onrust komt en hoe je meer rust in je hoofd en je lichaam kunt ervaren 
- creëer je een evenwicht tussen doen en zijn, actie en ontspanning, versnellen en vertragen, handelen en loslaten
- krijg je vertrouwen in jezelf en ga je in je eigen kracht staan 
- leer je luisteren naar je gevoel en hoe je hiernaar handelt 
- leer je beslissingen maken die goed voor je zijn  

Wat houdt een kennismakingsgesprek in?

Tijdens dit eerste gesprek bepalen we met welke van de 5 pijlers jij (voornamelijk) worstelt. En wordt het doel van jouw traject duidelijk gesteld: hoe wil je je na afloop voelen, waar wil je staan ...

Het intakegesprek verplicht je verder tot niets. Het is de ideale manier om kennis te maken met de aanpak van WieWaWa. En om te zien of die o zo belangrijke klik tussen ons er is.

Een kennismakingsgesprek (online en offline) duurt 60 minuten.

Hoe maak ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek?

Je kan me bellen of mailen voor een afspraak. Of je klikt op de oranje knop die je overal op de website vindt om snel en gemakkelijk zelf je afspraak in te plannen.

 

Een kennismakingsegesprek (online en offline) duurt 60 minuten.

 

 

Wat is hoogsensitiviteit?

Een HSP (hoogsensitief persoon) is iemand die gevoeliger is voor indrukken en prikkels van de buitenwereld dan gemiddeld. Hij of zij merkt dingen op die anderen ontgaan. Geur, smaak, gevoel en geluid worden intenser beleefd. Dit kan ervoor zorgen dat de hoogsensitieve persoon zich overweldigd voelt. En de behoefte heeft om zich terug te trekken om al die info te verwerken.

Hoogsensitiviteit is geen ziekte, maar een aangeboren persoonlijkheidskenmerk. Maar als je er niet op de juiste manier leert mee omgaan (en dat kan voor elke HSP anders zijn), kan het de oorzaak zijn van zowel fysieke als psychische problemen. 

Als coach geef ik je meer inzicht in jezelf en de voordelen van hoogsensitiviteit. Je leert assertiever worden en je grenzen af te bakenen. En ik help je jouw unieke talenten als HSP te ontwikkelen.